Hlavní obsah
Článek

Rozhodla se zůstat bez přítele. Jak jsme již informovali, Michaela Kuklová (55) má po operaci a kvůli oslabené imunitě řešila, zda má zůstat v jedné domácnosti se svým přítelem Josefem. Ten se před pár dny zúčastnil pohřbu svého kamaráda, kde se setkal s několika lidmi. Herečka bojující s rakovinou nakonec dala na rady svých fanoušků.

Michaela Kuklová s přítelem Josefem

S partnerem se domluvila, aby zůstal v karanténě a přijel za ní až poté, co mu během 14 dní nic nebude. „Moc vám děkuji za názory v rámci předvčerejšího dilematu. Přítel zůstal na Moravě.

Děkuji za množství zpráv, které denně dostávám, moc se snažím je alespoň přečíst a přednostně komunikovat s těmi, kteří si sami něčím procházejí, ať jde o jakoukoli závažnou nemoc. Věřím, že se tak podporujeme navzájem,“ svěřila se herečka, která je lidem vděčná za zprávy, a za to, že ji v době těžké nemoci podporují.

„Ptáte se často, jak se cítím... Cítím se dobře, v rámci možností, protože myšlenkami jsem tam, kde teď asi většina z nás. Ještě před pár dny jsem byla z těch, kdo věří, že to bude jako s obyčejnou chřipkou. Dnes mám respekt, vlastně i strach. Každého z nás někdo potřebuje, miluje a život bez nás by pro ně byl bolestný, prázdnější, nebo osamělý,“ rozepsala se Kuklová a promluvila o strachu.

„Opravdu nemáme mít strach? Nemluvím o panice, ale strach je důležitý, potřebujeme jej k přežití. Mám teď strach z lidí, kteří ho nemají. Jednou se mě zeptala psycholožka, jestli vím, co je inteligence. Je to schopnost přežít, odpověděla. Jenže teď je potřeba hlavně sociální inteligence, tudíž schopnost nemyslet jen na své přežití. Omlouvám se, že výjimečně apeluji, nerada rozdávám moudra. Děkuji všem, kdo myslí na druhé,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám