Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že Michaela Kociánová (35) je znovu spokojená a ve vztahu. Po boku této slovenské krásky se objevil britský režisér Guy Ritchie, slovenský fotbalista Filip Šebo, kosmopolitní playboy a fotograf Dylan Don Dirk, český moderátor Leoš Mareš nebo britský finančník Arran Yentob.

Poté, co se přestěhovala z Londýna do Paříže, se ale rozvinul vztah s mužem, který žije paradoxně v britské metropoli.

Proč se svou láskou ještě Kociánová nepochlubila na sociálních sítích? „Už jsme si o tom soukromě povídali a můj chlap nechce být medializovaný. Pracuje totiž v politice. Není to na Slovensku ani v Česku. Já jeho postoji rozumím a musím to akceptovat,“ vysvětluje kráska, která svého partnera zatím ještě ani neměla příležitost představit rodině na Slovensku.

Je dost pravděpodobné, že Míša svého přítele představí doma v Trenčíně v době, kdy se bude od 23. března účastnit castingů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, jichž je na Slovensku řadu let ambasadorkou.

Modelce, kterou zastupuje agentura Elite Bratislava, se nyní velmi daří. Kromě zakázek v modelingu se jí daří rozvíjet vlastní módní značku Farah X Michaela K, kterou uvedla i na český trh.

„Jsem šťastná pracovně i soukromě. Když jsem spokojená v privátním životě, tak se mi pak pracovně velmi daří. Asi je to tím, že se s přítelem doplňujeme, jsme jako oheň a voda,“ říká Michaela Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám