Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že operní divy jsou korpulentní, už dávno neplatí. Jedním z důkazům je mezzosopranistka Štěpánka Pučálková. Půvabná třiatřicetiletá brunetka, která je spolužačkou Michaely Gemrotové (38), si dokonce přivydělávala i modelingem.

"To bylo ještě na škole, když jsem studovala zpěv v Salzburku. A předváděla jsem hlavně dirndly a kroje. Ovšem musím říct, že dělají skvělou postavu, zdůrazní pas a pozvednou ňadra," smála se Štěpánka, s níž jsme hovořili na setkání umělců nomimovaných letos na prestižní divadelní cenu Thálie.

"Sice jsem v angažmá v Semperově opeře v Drážďanech a vystupuji i jinde v zahraničí, ale nominaci mám za roli Charlotte ve Wertherovi právě v Národním divadle v Praze," upřesnila zpěvačka, která je nezadaná, ale vztahům se nebrání. "Myslím, že když je dobrá vůle, i s mou profesí se to dá skloubit. I když jde většinou o lásku na dálku," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám