Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takový výsledek své každoroční rybářské ‚expedice‘ do Norska Michael Foret (37) asi ani nečekal. Mobil tentokrát neposloužil jen k zachycení něčeho z krás tamní země, tedy vlastně ano, posloužil, ale v trochu jiném smyslu - Michael na něj natočil rovnou celý klip k singlu ROCKSTAR z připravovaného alba.

Na sever Michael jezdí s kamarády každoročně. S sebou berou jen nejnutnější věci, a i těch, vzhledem k tomu, že jezdí na ryby, je docela dost. Takže profi kamera, natož světla, mezi nimi nebyla. „Ale čím víc tam jezdím na ryby, tím víc je nechytám. Tedy chytám a zas pouštím. A spíš si užívám to kolem,“ řekl Michael Super.cz. A potažmo tím prozradil, co ho vedlo k tomu natočit klip právě zde. Tamní příroda mu byla nádhernou kulisou. „S kámošem jsem vylezl v Norsku na horu nad fjordy a na první tejk natočil něco jako videoklip,“ říká Foret k obrazové podobě anglicky zpívané písně.

„Píseň je o ztrátě pokory a o nebezpečí, který z toho může vyplynout. Někoho máte rádi, vážíte si ho, ale okolnosti ho nebo ji vynesou společensky o patro výš. Pak se začne opájet pocitem vlastní výjimečnosti a mimořádnosti,“ říká Michael k námětu. Netřeba zastírat, že v umělecké branži je koncentrace takových ‚kamarádů‘ obzvlášť vysoká. Tak jsme zvědaví, kdo v textu najde svého známého, nebo dokonce sám sebe. I když...

Foretova nová deska bude dvojjazyčná a synth-rocková. Na albu, které zpěvák spoluprodukuje se skladatelem a multiinstrumentalistou Luďkem Fialou, se objeví 12 spoluautorských písní a vyjít by mělo v první části příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám