Hlavní obsah
Článek

Lichotky jí fanoušci skládali dávno před natočením Základního instinktu, i když po jeho premiéře obzvlášť, a nejspíš jen tak nepřestanou. A mají k tomu pádný důvod. Herečka Sharon Stone (66) vypadá na prahu šedesátky skvěle.

Akci, ze které pocházejí fotky, ale nepřišla ozdobit. Na event spolku za zdraví ženského mozku (Women’s Brain Health Initiative), jenž mimo jiné podporuje výzkum toho, proč je ženský mozek náchylnější na onemocnění (např. Alzheimerovu chorobu, demenci...), přišla do umělecké galerie Gagosian v Los Angeles promluvit a diskutovat.

Charitativní činnost je jí obecně blízká. Je podporovatelkou například neziskové organizace Habitat for Humanity či Americké nadace pro výzkum AIDS. Za podporu boje proti této nemoci (a viru HIV) byla i několikrát oceněna.

Účastnicemi zmíněné panelové diskuze byly také filmová producentka Paula Wagner, módní návrhářka Tamara Mellon, produkční společenských událostí Crystal Lourd, designérka Eva Chow, specialistka na mozkové nemoci a profesorka chicagské univerzity, Dr. Pauline Maki, a také generační souputnice Stone, její herecká kolegyně Melanie Griffith (66).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám