Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Charizmatický herec Martin Zounar (56) se rozhodl, že promluví o svém údajném rozchodu s přítelkyní Simonou Brdičkovou. Jak se herec svěřil, všechno se nakonec urovnalo a rozluka partnerů, kteří spolu vychovávají čtyřletou dceru Claudii, se nekoná. Pár měl sice krizi, ta je ale prý zažehnána.

„Jsme spolu, mediální nebe bez mráčku ještě není důkaz lásky. Bouřky jsou všude,“ svěřil se v týdeníku Květy Zounar, který na svou rodinku nedá dopustit.

Chlípný doktor ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 letos dokonce neodjel s kamarády na pánskou jízdu do Turecka a raději zůstal doma.

„Jsem táta od rodiny, tak se teď chystáme na společnou dovolenou do Chorvatska, ovšem neberu to jako oběť,“ zdůraznil.

Zounar i jeho partnerka Simona jsou pracovně hodně vytížení, a tak jsou rádi, když si najdou čas na společně strávené chvilky.

„Když mám volno, trávím ho s Claudinkou, ale urvu chvilky i na svoje koníčky a samozřejmě i na svého blonďatého koně Simonu,“ dodal viditelně spokojený Zounar.

Zdá se, že partnerská krize je zažehnána a rodina je opět pohromadě. A to měl ještě nedávno Zounar žít sám ve svém pražském bytě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám