Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně Muže roku 2009 Martina Zacha (38), který následkem skoku na lyžích na rybníku Kačák ochrnul a je upoután na invalidní vozík, chce být Miss. Devatenáctiletá Nikola Hrubá se přihlásila do soutěže iMiss a Martin jí v tom prý plně podporuje. A dokonce mu ani nevadí, že se jeho láska promenáduje před cizími muži v plavkách. A to Nikola se svými sexy křivkami zabodovala a postoupila do finále.

"Podporuji ji v tom. Jsem rád, že je úspěšná. Na druhou stranu z toho trošku mám strach. Co vám budu povídat. Doufám, že to bude v pohodě, uvidíme," řekl Super.cz Martin Zach.

Jeho přítelkyně Nikola Hrubá dodala. "Je z toho trošku hotovej. Bojí se, to je jasný. Moc to ale dramatizuje. Určitě žádná soutěž náš vztah neohrozí. Neříkám, že spolu budeme do smrti, ale iMiss hrát žádnou roli nebude. Žiju současností, nepřemýšlím o budoucnosti."

Soutěž iMiss jí na internetu vyhledal sám Martin. "Niky si to už pak sama obvolala. Jsem na ni pyšný, je to krásná holka," řekl Zach.

Zpočátku prý byla trošku nervózní. "V prvním kole jsem byla dost, ale v semifinále to už ze mně spadlo. Bylo to v pohodě," řekla Super.cz Nikola. Martin jí prý dával rády. "Říkal jsem jí, aby byla sebevědomá. Nedávala najevo, že má strach. To je to nejhorší," prozradil Martin.

Nikola měří 172 centimetrů a má modelkovské míry 89-61-89. "Od soutěže čekám nové zážitky, přátele a i nabídky. Těším se na to," dodala Nikola, která se utká o titul nejkrásnější dívky internetu v říjnu společně s dalšími devíti finalistkami.

První ročník soutěže vyhrála přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám