Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Martin Stránský (54) alias doktor Ota Kovář z Ordinace v růžové zahradě 2 měl možnost zavzpomínat na svou dosavadní cestu seriálem. Připomněl si svůj nástup do kamenické nemocnice, své seriálové lásky, zábavné momenty, ale i smutné a emocemi nabité pasáže, které do poutavého scénáře pochopitelně patří.

Skrze sestříhané záběry tak například znovu prožil odchod svého kolegy Jana Šťastného (58), který ve scénáři jako doktor Dalibor Frynta podlehl zákeřné rakovině. S Janem se tehdy museli rozloučit nejen jeho kolegové na place, ale i věrní diváci, kteří emočně vypjatou scénu, ve které jeho postava umírá, těžce nesli.

Herec a oblíbený dabér ke každé ukázce, kterou mu štáb pustil, něco málo povyprávěl, ale při pohledu na nemocniční pokoj, kde Jan Šťastný alias doktor Frynta umírá a prosí o eutanázii, náhle neudržel slzy, protože mu nahrávka připomněla vlastní a ne tak dávnou tragickou událost. „Loni jsem přišel o mámu,“ prozradil zdrcený herec, který neskrývá přetrvávající smutek.

Reklama

Další články

Načítám