Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na předávání cen Český lev Martha Issová (43) chyběla a její partner David Ondříček zde oznamoval šťastnou novinku, že mu porodila druhou dceru. Letos už byla opět štíhlounká jako proutek. A svým způsobem za to může její muž.

"Říkají to všechny ženské, ale prostě to tak je. Zhubla jsem kojením, péčí o dvě děti a běháním," vypočítala Martha. Běh má naordinovaný v rámci příprav na natáčení. Její muž totiž konečně začne natáčet dlouho připravovaný film o jednom z nejslavnějších českých sportovců Emilu Zátopkovi a herečka v něm ztvární sportovcovu manželku Danu, oštěpařku a olympijskou vítězku. "Jsem druhý měsíc v pilném tréninku," upřesnila.

Martha spolu s partnerem tvoří úspěšný pracovní tým. Na Českém lvu přebrala ocenění za jejich společný projekt, dvoudílný televizní film Dukla 61. "Byla to krásná práce a lva bychom si jistě zasloužili," řekla nám ještě před přenosem a na její slova došlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám