Hlavní obsah
Článek

Moderátor Patrik Hezucký (54) nepředpokládal, že s přijetím pozvání do zábavní talk show Marta zažije takový šok. Zpěvačka Marta Jandová (49), která pořadem provází, připravila Hezuckému překvapení, na které asi jen tak nezapomene.

V době natáčení byl moderátor ještě svobodný a svatba s jeho nastávající Nikolou, která je nyní těhotná, ho teprve čekala. Jandová si proto na Patrika připravila tematický úkol. Postaví ho před šest nevěst, které mají zahalenou tvář závojem a moderátor po hlase a po hmatu zkouší rozeznat, která je ta pravá.

Jandová si ovšem připravila ještě jednu záludnost, o které neměl moderátor ani zdání. Mezi nevěstami se skrývá Patrikova dlouholetá kolegyně a kamarádka z rádia.

„Já jsem jeho žena,“ spustí nevěsta rezolutně. V té chvíli ale Patrik tuší, oč tu běží. „To není moje žena, ona je moje televizní žena,“ odvětí. „My jsme spolu 16 let a ty mě tady tajíš? To ti není hanba, dobytku jeden tlustej?“ naštvaně vykřikne nevěsta.

Ve skutečnosti se jedná o Renátu Kajdžas, bývalou účastnici Big Brothera, se kterou Patrik vystupoval jako vrátný Mrázek v GO-GO šou nebo v zábavném pořadu Tenkrát na východě. Současně jsou kolegové z Evropy 2.

Reklama

Další články

Načítám