Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu k nepřehlédnutí byla na udílení cen Anděl Markéta Konvičková (29). Zpěvačka si oblékla bílé šaty z peří od návrhářky Debbie Brown. Působili sice jako svatební, ale Markéta v nich dorazila sama bez doprovodu. Její partner je pilot a tak se s Markétou nevidí tak často, jak by si zpěvačka přála.

Překvapila také novým tetováním na zádech. Přiznala ale, že je jen namalované. Žádné malůvky nastálo neplánuje. "Není to kérka. Je to jen nakreslené. Jde o můj nový projekt 6-6," vysvětlila nám zpěvačka.

Šaty přidávaly kila, ale Markéta si to mohla dovolit. Je velmi štíhlá a postavu má perfektní. "Vždycky jsem byla kus holky, měla jsem prsa a zadek. V období maturity a vydávání desky jsem stresem zhubla. Pak jsem začala cvičit, aby se nedostavil jojo efekt a kila se nevrátila zpátky. Jsem milovníkem bikram jógy. Váha se mi poslední dva roky vůbec nehýbe," řekla Super.cz Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám