Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Markéta Konvičková (29) se na Českém slavíkovi stala jednoznačně nejodhalenější hvězdou večera. Zatímco některé hvězdy přemýšlejí, kterou partii těla ukáží, Markéta ukázala úplně všechno - vnady, zadeček i kalhotky.

"Decentně jsem to ukázala. Chtěla jsem se líbit, chtěla jsem se ukázat, když mi je dvacet. Nikdo neví, jak budu vypadat ve třiceti. Záleží to na tom, jestli budu cvičit, zdravě jíst. Zvolili jsme něco, co stojí za to nafotit a natočit. Doufám, že tím nikoho neurážím," řekla Super.cz Markéta.

"Fakt mi nepřipadá, že jsem úplně nahá. Vyvolá to fantazii, to je to hlavní," upřesňuje zpěvačka a Super.cz prozradila, že už není single.

"Je vedle mě někdo, s kým ráda trávím čas. Na Slavíkovi se mnou není. Musíme se na tom vzájemně domluvit, kdy bude ten čas vyjít ven. Mě potěší, když se mnou na nějaké společenské akci bude partner, bude mi fandit, bude se na mě usmívat a na ten zadek mi bude koukat on," dodala Konvičková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám