Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská herečka oceněná Oscarem Marion Cotillard (36) nejspíš nebude příliš stydlivá. V rámci natáčení nového filmu 'Rust ane Bone' na ni čekala i odhalená scéna, kdy se v moři musela koupat bez plavek. Odvážná Marion, jež hraje ženu po amputaci nohy, která skončila na invalidním vozíku, je přitom maminkou pětiměsíčního syna, kterého stále kojí, a tak bylo její poprsí výrazně větší než dřív.

Natáčení belgicko-francouzského snímku režiséra Jacquese Audiarda probíhalo na pláži francouzského Cannes a všudypřítomní fotografové samozřejmě na místě nemohli chybět. Herečku tak zvěčnili nejen během samotného koupání v moři, ale také při přípravách před jednotlivými scénami včetně několika dalších asistentů, osvětlovačů a kameramana.

Cotillard, jež získala Oscara jako nejlepší herečka v hlavní roli za rok 2007, když ztvárnila ve snímku La Vie en Rose zpěvačku Edith Piaf, žije s režisérem Guillaume Canetem, s nímž má pětiměsíčního syna Marcela.

Reklama

Další články

Načítám