Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka, jejíž křivky byly v minulosti podstatně kypřejší, už ze sebe může dělat sexbombu i bez grafických úprav svých fotek. Mariah Carey (55) je na své štíhlejší tělo patřičně hrdá, ale nevkusná dokáže být i ve vaně.

Popová diva zažila nepříznivé období v soukromém i profesním životě, ale nyní se jí daří na všech frontách. Mariah je až po uši zamilovaná do australského miliardáře Jamese Packera a její úspěšné The Sweet Sweet Fantasy Tour se po Evropě na podzim přesune do Jižní Ameriky.

Zpěvačka, která se stále ještě nerozvedla s otcem svých pětiletých dvojčat Nickem Cannonem, se nechává obklopovat luxusem a po dietě se prezentuje jako sexbomba. Pohledem na její nahé tělo se kromě snoubence mohou potěšit i fanoušci.

Po náročném dni ve studiu si Carey dopřála horkou lázeň a v příjemném duševním rozpoložení se rozhodla, že se tuhle parádu musí podělit se svými obdivovateli. Na sociální síti se pochlubila rajcovními snímky, na nichž vypadá jako rozverná miliardářská panička, která si šperky a nalepovací řasy nesundává ani ve vaně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám