Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taneční show StarDance je pořádná dřina. Stovky hodin tréninků ocení především dámy z řad celebrit, které to berou i jako vítanou příležitost ke shazování přebytečných kil a zpevnění těla.

Hubnutí se ale nevyhnulo ani mužům. Bývalý krasobruslař Tomáš Verner (37) se pochlubil vyrýsovanou postavou a kila padala dolů i u profesionálního tanečníka Marka Dědíka (41), který tančí po boku půvabné farářky Martiny Viktorie Kopecké. Někteří fanoušci přitom tvrdili, že mu z košile vyčuhuje pupek!

„Proboha, proč je Marek oblečen jako strýc na schůzi?“ zněl jeden z mnoha komentářů na konto jeho posledního tanečního outfitu.

„Super tanec, ale Marek nám nějak přibral,“ přidal se další. Dědík je sice dvojnásobný taťka, ale jako usedlý fotřík prý nevypadá. Aby dokázal, že naopak zhubl, svlékl se do půl těla a na odiv vystavil svou tancem zocelenou postavu.

„Zhubl jsem tím, že jsem po covidu začal v létě zase trénovat a tančit ve StarDance, a také hlavně tím, že nemám čas vůbec jíst mezi tréninky StarDance a svou prací,“ řekl Super.cz Dědík. „Zhubl jsem celkově 10 kilo,“ pochlubil se tanečník, jehož polonahý snímek vzbudil stejně jako u Vernera kladné ohlasy.

„Košile těžce klame,“ napsala mu jedna z fanynek. „Zajímalo by mě, kde lidé vidí tloušťku, já vidím hustý svaly!“ přidala se další. Pochvaly se dočkal i od samotné Martiny Viktorie Kopecké. „Marku, jsi krásnou duší v krásném těle,“ vzkázala mu.

Jak se vám líbí postava Marka Dědíka?
Vypadá skvěle
85,1 %
Už to není to, co bývalo
14,9 %
Celkem hlasovalo 7544 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám