Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Budoucí manžel moderátorky Martiny Gavriely (45) Marcus Tran (38) asi za každou cenu potřebuje peníze. Je jeho nastávající tak náročná, že se musel začít paktovat se skupinou týpků z Walda Gangu, z nichž někteří si přivydělávají vymáháním a o dalších se jen spekuluje, čím se vlastně živí?

„Do kapely jsem šel ze dvou důvodů. Je to například jedna z mála kapel, kde se člověk díky Buřtovi nemusí bát, že nedostane honorář,“ vysvětlil Super.cz kytarista Tran. Buřt není nikdo jiný než bohatý podnikatel Pavel Pásek. Ten má sice srdce na dlani, když jde o kamarády (dotoval Jiřího Pomeje s Ivetou Bartošovou), ale když ho někdo naštve, sebere mu i byt za patnáct miliónů (tak se to stalo snoubenci Sandry Novákové Janu Nejedlému).

„Druhý důvod je taky jednoduchý. Walda Gang je parta zajímavejch týpků. Polovina z nich jsou super muzikanti, ti ostatní mají taky něco do sebe,“ ušklíbá se Marcus, který dobře ví, že jde o gaunery, doslova výkvět galerky.

Vždyť například takový Jakub Mohamed Ali je bývalý král drogového trhu, jehož Pásek využívá na černou práci. V bandu působí i Robert Rosenberg, jenž miluje vyhledávání partnerek na jednu noc. I on se podílel na tvorbě nového cédéčka Svařák, jež má v úterý křest v Hard Rock Café.

„Cédečko se nahrávalo na Barrandově, mixovalo v mexickém Cancunu a masterovalo na Slovensku,“ chlubí se šéf kapely Pásek. Kmotry desky budou Jiří Pomeje, jenž je jedním z osmadvaceti manažerů skupiny, a dvorní fotograf kapely Jakub Ludvík, který má na svědomí i obal cédéčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám