Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během udílení hudebních cen MTV v roce 2003 Madonna (65) v přímém přenosu políbila jak Britney Spears, tak Christinu Aguileru. Tehdy z toho bylo haló, ale jak je známo, královna popu ráda šokuje, a tak si o téměř 20 let později skandální gesto zopakovala.

Během čtvrtečního koncertu v New Yorku, kterým odstartovala víkend Pride na podporu LGBTQ+ komunity si střihla žhavou líbačku s rapperkou jménem Tokischa Altagracia Peralta (26), známou jednoduše pod jménem Tokischa.

A že šlo o pěkně žhavé vystoupení. Obě byly spoře oděné, Madonna v síťovaných punčochách a pidi kostýmu, rapperka v sexy overalu s průstřihy, ze kterého jí koukalo celé pozadí.

Přes to ji Madonna i laškovně plácla, když se k sobě vinuly a vášnivě se líbaly. Madonniny koncerty zkrátka nejsou pro dětské publikum a dámy asi nemohly zahájit Pride víkend lépe.

Dominikánská rapperka bojuje za svobodu v sexualitě, queer komunitu a je také radikální feministkou. Její tvorba, stejně jako koncerty, bývá dost explicitní. Nepřipomíná vám to trochu nezkrotnou rebelku Madonnu?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám