Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy modelka Alena Šeredová (46) má sice s fotbalistou Gianluigi Buffonem už dvě děti, syny Louise Thomasse a Davida Lee, ale teprve letos ji požádal o ruku. V Basilice svatého Petra a Pavla na pražském Vyšehradě se vzali 16. června. Přítomny byly stovky svatebčanů, kteří se pak přesunuli na honosnou párty do hotelu Four Seasons.

Vicemiss roku 2007 Veronika Chmelířová (24) se letos v červenci v kostele sv. Mikuláše ve Znojmě vdala za svého partnera, hokejistu Milana Procházku. Nevěsta a ženich již dva dny po romantickém obřadu odletěli na líbánky na exotické Maledivy.

Lucie Vondráčková (44) a Tomáš Plekanec (41) do toho praštili 17. června. V té době byla zpěvačka a herečka ve třetím měsíci těhotenství. Vzali se v přísném utajení v kapličce sv. Kláry v Troji. Hostina pro úzký rodinný okruh se pak konala v luxusní restauraci na Vinohradech.

Jitka Čvančarová (46) řekla 24. září Ano v pátém měsíci těhotenství tanečníkovi Petru Čadkovi. Svatba se konala v kostele sv. Petra a Pavla v Mělníku. Obřadu přihlíželo na 160 svatebčanů, mezi kterými nechyběla řada známých tváří.

Iveta Lutovská (40) se stala vdanou paní 9. září. Jaroslava Víta si vzala na zámku v Pardubicích. Obřadu přihlíželo na devadesát hostů. Bujará hostina se pak konala v blízkém Golf Resortu Kunětická hora, kde novomanželé strávili i svatební noc. Iveta přijala manželovo jméno. Na svatební cestu pojedou až v lednu.

Ester Kočičková se vdala 2. prosince v pražské Písecké bráně. Na svůj velký den dorazila v černých šatech a celý obřad byl poněkud neobvyklý. Trval pouhých dvacet minut a oddávajícím byl úředník černé pleti Petr Ayeboua.

Modelka Lili Sarah Fischerová svatbu dlouho tajila. Až v říjnu letošního roku prozradila, že je již půl roku vdanou paní. Spolužáka Adama si vzala v lese. Přítomna byla jen rodina a nejbližší přátelé.

Reklama

Další články

Načítám