Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý hokejový reprezentant a aktuální poslanec Jiří Šlégr (52) a jeho přítelkyně Miss ČR Lucie Králová (42) musí odpovídat na nepříjemné otázky. Ty se týkají jejich dovolené v srpnu loňského roku. To společně odjeli na čtrnáctidenní dovolenou do mexického Cancúnu.

Na tom všem by samozřejmě nebylo nic zvláštního. Jenže zamilovaný pár si vybral skutečně zvláštní ubytování. Čtrnáct dní totiž milenci strávili v hotelu Desire. V něm musí všichni hosté chodit zásadně nazí a v jeho vybavení je například speciální místnost nazvaná Komnata hříchu, ve které se návštěvníci oddávají skupinovému sexu. Noc v hotelu Desire stojí od pěti do devíti tisíc korun.

Když byli Králová a Šlégr otázáni, zda strávili v srpnu loňského roku dovolenou v tomto speciálním zařízení, ani jeden z nich to nevyvrátil. „Ježíšmarjá, co po mně chcete? I kdybych tam byla, tak by to každému mohlo být jedno,“ odpověděla deníku Aha! zaskočená Králová.

Ještě překvapivěji odpověděl její milenec Šlégr. Ten totiž tvrdil, že je to všechno trest za sportovní úspěchy, kterých dosáhl. „Nechápu, proč se mi pořád někdo chce vrtat v mém soukromí. Jenom proto, že jsem něčeho dosáhl ve sportu, mi teď zkazíte život?“ ptal se rozladěný poslanec, který patří mezi nejbližší přátele bývalého premiéra Jiřího Paroubka.

Reklama

Další články

Načítám