Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manželka exhokejisty a poslance Jiřího Šlégra (52) se údajně chystá odjet na zaoceánskou loď uklízet za 52 tisíc měsíčně. Je bez prostředků, a dokonce jí vypli elektřinu, protože neměla na zaplacení. Tyto titulky se objevovaly minulé týdny v bulvárních médiích. Kateřina Šlégrová Super.cz prozradila, kde je pravda.

"Uklízet se opravdu nikam nechystám. Byl to jen z legrace můj status na sociální síti a smáli jsme se tomu s mojí sestrou. A pak jsem se to najednou dočetla v médiích. A bylo tam také napsáno, že mi vypojili elektřinu, protože jsem ji nezaplatila. To také vůbec není pravda. Svítíme, domácnost funguje. Složenky platím včas, pravidelně na ně dostávám od Jirky," řekla Super.cz Šlégrová.

Přesto přiznala, že by se práce uklizečky nebála. "Vůbec to není špatný. Kdybych byla single bez dcery, tak jedu okamžitě. 52 tisíc měsíčně za úklid? Kde to najdeš?"

Vztahy mezi Šlégrem a jeho dcerou Jessicou byly poslední měsíce na ostří nože. Šlégrova přítelkyně Lucie Králová (42) jí řekla, že nemá na modeling, protože má krátké nohy. Jessica to smutně přiznala exkluzivně Super.cz a od té doby ji její otec nechtěl vidět.

"Jessica je nyní spokojená, s tátou se vídá. To je pro mě nejdůležitější. Všechno se urovnalo. Dcera ho vidí, kdy chce. Vztahy jsou narovnány a pro mě je nejdůležitější, aby táta vycházel se svojí dcerou," dodala Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám