Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Grace Taylor (29) v březnu 2020 kvůli pandemii přišla o práci, začala zvažovat možnosti. Nakonec se rozhodla k nezvyklému kroku: objednala se na plastickou chirurgii, aby z ní udělali živoucí panenku.

„Před rokem 2020 jsem pracovala na různých nudných administrativních pozicích a vždycky jsem si říkala, jestli bych neměla dělat něco jiného, co by mě naplňovalo. A pak mě najednou vyhodili,“ popsala začátek cesty k novému já.

Grace se vždy líbily barbíny, obdivovala jejich ženskost a styl. Plastovou panenku teď sama připomíná. Žena podstoupila úpravy v obličeji a investovala i do obrovského poprsí. Celkově ji proměna vyšla na víc než 886 tisíc Kč.

Dnes sama sebe označuje za glamour modelku a své snímky v minišatech, prádle nebo bikinách zveřejňuje na sociálních sítích. Spokojená je nejen se svým vzhledem, ale i s výdělky, které dosahují v přepočtu v průměru 300 tisíc Kč měsíčně.

Reklama

Další články

Načítám