Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O málokterou celebritu se američtí fanoušci v době pandemie koronaviru strachují tak jako o herečku Betty White. Přece jen je to už paní v letech, v lednu oslavila osmadevadesáté narozeniny. Vzhledem k tomu, že patří do rizikové skupiny, lidé na sociálních sítích apelovali, že je nutné ji ochránit, vyzývali ji, aby striktně dodržovala karanténu a nabízeli se, že jí pošlou dezinfekční prostředky. Mluvčí je proto musel ujistit, že herecká legenda je v pořádku.

A nedávno tak učinila i ona sama, když na stránkách magazínu Closer Weekly vzkázala: „Jsem požehnaná neskutečně dobrým zdravím. To je něco, čeho si opravdu hodně ceníte,“ uvedla.

White, jež za sebou má osm dekád herecké kariéry, zůstává v domě v Kalifornii, do kterého teď mohou vstoupit jen ti, co opravdu musí, tedy její pomocníci. Izolaci bere velmi vážně, s přáteli je jen v telefonickém kontaktu.

Fanoušci se o Betty White začali strachovat v březnu, poté co herec Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson oznámili, že byli pozitivně testovaní na koronavirus.

White má na kontě desítky rolí, z nichž nejznámější je Rose v seriálu The Golden Girls. Před pár lety na sebe upozornila také parodií na videoklip Miley Cyrus Wrecking Ball.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám