Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Lucie Šafářová (37) se hodila do gala a vyrazila na vyhlášení ankety Zlatý kanár. Lucie oblékla černé sexy šatičky a moc jí to slušelo.

Vítězem ankety se stal ženský tenisový tým, jehož byla Lucie členkou a který letos už pošesté za osm let vyhrál Fed Cup. Přítel sympatické tenistky Tomáš Plekanec (41) ale svou lásku nedoprovodil, a tak si na první oficiální fotku ostře sledovaného páru budeme muset ještě počkat. Zatím byla Šafářová vidět jen na Tomášových hokejových zápasech.

Tomáš sice nehrál žádný zápas, ale účastnil se týmové akce Komety Brno, a tak po boku Šafářové chyběl. Možná ale jenom nechtěl na dálku provokovat svou stále ještě manželku Lucii Vondráčkovou, která je s dětmi v Kanadě. A rozvodová bitva nabírá na obrátkách.

Šafářová se od své hokejové lásky odloučí i v lednu, když pojede ukončit svou kariéru na Australian Open.

„Pleky má sezonu, a pro Rockyho tam je karanténa,“ posteskla si Blesku Šafářová, které kromě přítele bude u protinožců chybět i její roztomilý pejsek s drsným jménem.

Reklama

Další články

Načítám