Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání cen Anděl sice televizní diváci uvidí v přímém přenose v televizi, ale Super.cz byl u posledních příprav a na generálce. Přinášíme exkluzivní fotografie a pár drbů ze zákulisí. Na obrazovkách to asi nikdo nepozná, ale Lucie Bílá (58) na Andělech vystupuje s pořádnou chřipkou. Oděv tomu ale rozhodně nepřizpůsobila. "Moje kostýmy s Arakainem budou hodně sexy," slíbila Super.cz a slib splnila. V tak kratinké sukýnce ji už dlouho nikdo neviděl.

"Lucka odzpívala generálku a před přenosem se jela zase kurýrovat z chřipky. V pátek jí začíná turné, tak doufám, že kvůli vystoupení na Andělech neonemocní ještě víc," řekl Super.cz starostlivě organizátor hudebních cen Lešek Wronka (63).

Svým zjevem překvapil Tomáš Klus (37), který nasbíral letos nejvíce nominací. Z Indie, odkud se vrátil, si jako suvenýr přivezl nejen opálení, ale i vousy. "Hned bych se tam vrátil, jednou se tam odstěhuju," zasnil se Klus, jenž tak má stejné plány jako kolega Matěj Homola z kapely Wohnout.

Půvabná Marta Jandová (50), která se místo zpívání na večer ujala žezla moderátorky, si na přímý přenos šetřila nohy. Místo ve střevíčcích na vysokém podpatku zvládla generálku bosá.

Úsměvy zářila Anna K (59)., kterou doprovázel partner Tomáš Vartecký, jenž je jedním z nejvytíženějších muzikantů na Andělech. Doprovází totiž nejen partnerku, ale je i součástí kapely Wanastowi Vjecy.

Reklama

Další články

Načítám