Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To je nějaké stejné, ne? Tuhle otázku si pokládali diváci show Hlas Česko Slovenska, kteří sledovali i předchozí soutěžní pořad Česko Slovensko hledá SuperStar. Netýkalo se to ovšem pravidel soutěží, jež se zásadně liší, ani účinkujících, kteří nyní nejsou šestnáctiletí teenageři, ale většinou profesionální zpěváci.

Do rozpaků, zda na Nově nesledují reprízu minulého pořadu, je přivedl outfit moderátora Leoše Mareše (47). V prvním kole, které se v neděli vysílalo ze setřihů, se totiž Leoš oblékl úplně stejně jako na jedno z finálových kol SuperStar. Bílá košile, černá kravata, frakové sáčko a ošoupané světlé džíny sice vypadají, že by mohly vypadat nenápadně, ale pozorný divák to zaznamená.

I když v Hlasu byly džíny o trochu ošoupanější a není tak jisté, zda se jednalo o identický kousek. Každopádně by to chtělo trochu více kreativity, i když je to u pánského oblečení složitější, než když se oblékají ženy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám