Hlavní obsah
Článek

V úterý ráno se Monika Bagárová (29) pochlubila krásnou zprávou. Zpěvačka přivedla na svět svou prvorozenou dceru, které s přítelem, MMA zápasníkem Machmudem Muradovem, dali jméno po jeho mamince - Rumia. K miminku porotkyni SuperStar okamžitě gratulovali nejenom fanoušci, ale i kolegové z pěvecké soutěže.

Ti se místo do divokého zapíjení holčičky pustili do úplně jiné aktivity. Společně si vyrazili zasportovat, k čemu zbylé členy poroty přemluvil Pavol Habera (61). „Tak to jsem nečekal, že je ukecám na výlet na kole. Respekt, přátelé moji,“ napsala si zpěvák na sociální síti k fotce, kde je spolu s Patricií Pagáčovou (35), Mariánem Čekovským a Leošem Marešem (47) v přírodě na kolech.

Moderátor samozřejmě nemohl opomenout neúčast Moniky, která si v tu chvíli užívala první hodiny se svou holčičkou. „Akorát nechápu, proč s námi nejede Monika Bagárová. Prý má něco jiného, ale podle mě kecá,“ svěřil se Mareš na sociální síti. Bez Moniky podle všeho bude i nedělní finále SuperStar. Jak již televize avizovala, jednají alespoň o zdravici, kterou by jim novopečená maminka zaslala.

Reklama

Další články

Načítám