Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ostřílená modelka z Německa Toni Garrn proslula v branži už v roce 2008 exkluzivním kontraktem se značkou Calvin Klein a především pak o čtyři roky později, kdy ji společnost Victoria’s Secret jmenovala jedním z jejich andílků. Ta pravá hvězdná aura se okolo ní ovšem rozzářila o rok později, kdy se stala partnerkou Leonarda DiCapria (49)...

Čtyřiadvacetiletá Garrn měla tu čest doprovázet oscarového ‚dočkatele‘ za Revenanta: Zmrtvýchvstání nejen během luxusních dovolených na jachtách, ale i na společenských událostech, což se zatím například jeho současné partnerce Nině Agdal nepodařilo.

Rodačka z Hamburku na sebe ale dokáže upoutat zraky i bez pomoci slavného protějšku, všichni se o tom ostatně mohli přesvědčit tento týden v New Yorku na akci značky Dior k uvedení nové verze parfému Poison Girl, která přichází po roce od té původní. Garrn dorazila v jednoduchém černém outfitu, jemuž dominovalo průsvitné body, pod nímž modelka pochopitelně podle současných trendů neměla žádné spodní prádlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám