Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristýna Leichtová (38) teprve před dvěma a půl měsíci porodila druhou dceru Rozárku a teď se poprvé ukázala ve společnosti. Herečka se vyrazila podívat na kolegy, mimo jiné i na bývalého přítele Filipa Kaňkovského, na premiéru muzikálu Cikáni jdou do nebe.

"Je to opravdu poprvé, co jsem si takhle vyrazila, a moc si to užívám," řekla Super.cz Kristýna, která je po druhém porodu opět krásně štíhlá, což ukázala v průsvitném topu, v němž do Divadla Bez Zábradlí dorazila.

"Já ani moc nepřibrala. Jenom sedm nebo osm kilo a to už je pryč. Víc mám jenom v jedné oblasti," naznačila, že kojením pochopitelně nabyla v prsou.

Herečka žije střídavě v Praze a v Ostravě, kde pracuje její partner, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského v Ostravě Vojtěch Štěpánek. "Ten zůstal doma s Dorotkou a my s Rozárkou přijely vlakem. Teď ji hlídá sousedka v domě, která se hlídáním dětí živí," vysvětlila nám Kristýna.

Leichtová už naskočila i do práce. "To bylo dokonce už v šestinedělí. Točila jsem menší roli v detektivním cyklu pro Českou televizi," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám