Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S finalistkami České Miss se kurzu přežití, kdy musely trávit dny v ledovém počasí v lese, účastnila i loňská Česká Miss Earth Kristýna Kubíčková (26). A odneslo to její zdraví, křehká blondýnka skončila v horečkách a sotva mluví.

"Jinak to bylo fajn, byla jsem tam spíš s holkama než s vedením, holkám jsem pomohla. Když jsem za nimi jela do toho lesa, tak se rozdělily na čtyři stanoviště a já se každému stanovišti snažila nějak pomoct, abych jim jen nepřišla říct ahoj. Ale trochu jsem to podcenila s oblečením," svěřila nám.

"Holky měly termoprádlo a mně nedošlo, že tam s nimi budu celý den. Některé měly špatnou obuv, takže měly proteklé boty a mokré ponožky. Já si na sebe vzala dvoje kalhoty, dvě mikiny, vestu a byla mi zima," přiznala.

Kvůli počasí se prý kurz i trochu zredukoval. "Původně měly holky spát v lese, nakonec spaly vevnitř, ve spacákách na podlaze. Samozřejmě se nadávalo, ale to je všude. I kdyby bylo krásně, tak by se něco našlo," byla smířlivá Kristýna, která ležela s teplotou osmatřicet stupňů Celsia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám