Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Misska Kristýna Kubíčková (26) dnes na poslední chvíli novinářům zrušila prezentaci garderoby od návrhářky Dominiky Sedláčkové.

Důvodem měla být podle nového vedení České Miss nemoc úřadující Miss Earth. Podle našich informací ale na půvabnou blondýnku dolehlo vyčerpání a stres.

„Uvědomila si, že na takovou událost není dostatečně připravena, minulé vedení jí nijak nepomohlo,“ uvedl dobře informovaný zdroj z blízkosti České Miss. Je pravda, že Kubíčková jako jediná ze tří vítězek nedostala od soutěže roční bezplatný pronájem bytu v Praze. Rodačka z Ostravy je tak prý odstrčena od celkového dění.

„Doufám, že mi již brzy bude lépe. Dolehlo na mě nesmírné vyčerpání. Poslední týdny byly velmi náročné a stresující, protože jsem až do poslední chvíle nevěděla, jestli vůbec odletím na Miss Earth. Bývalé vedení České Miss záležitost bohužel neřešilo a já neměla žádné informace a podporu z jejich strany. Jsem ráda, že přístup nového vedení byl úplně jiný a během několika dnů mi dokázali zajistit vše potřebné pro odlet a to, abych mohla důstojně reprezentovat Českou republiku na této soutěži. Mnoho povinností posledních dnů na mě však dolehlo a je mi moc líto, že jsem kvůli vyčerpání musela dnešní ranní cestu do Prahy na představení šatů zrušit, abych mohla načerpat síly. Upřímně věřím, že budu moct zítra odletět,“ omlouvá se Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám