Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebnice a vizuální umělkyně Grimes má s miliardářem Elonem Muskem šestnáctiměsíčního chlapečka, kterého pojmenovali netradičně X Æ A-Xii. Zpěvačka, vlastním jménem Claire Elise Boucher, se během příprav na Met Gala svěřila Vogue se střípky ze svého soukromí.

„Mateřství mě změnilo i po umělecké stránce. Být matkou je divné. Dokonce se s tím slovem moc neztotožňuji. Zvláštní je, že i X mi říká Claire a ne mami. Jako by cítil, že je mi to slovo vzdálené,“ šokovala fanoušky.

Nad jménem jejího syna zůstává dodnes rozum stát. I když jeho význam v minulosti vysvětlila, většina fanoušků z toho moc moudrá nebyla.

„X je neznámá proměnná,“ napsala. „Æ v mém elfském pravopise Ai (láska nebo umělá inteligence). A-12=předchůdce SR-17 (naše oblíbené letadlo). Žádné zbraně, žádná obrana, jen rychlost. Skvělé do bitvy, ale nenásilné. A=Archanděl, můj oblíbený song,“ popsala krátce po jeho narození.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám