Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

A už je to tu zase. Hollywoodský pár Lili Reinhart (23) a Cole Sprouse (27) se údajně rozešli, tvrdí zdroje magazínů People a Page Six. Mladý pár, který proslul díky netflixové show Riverdale jako Jughead Jones a Betty Cooper, spolu randí tři roky a není to zdaleka poprvé, co se spekuluje o jejich rozchodu.

Seriáloví herci loni v létě uvedli věci na pravou míru: „Nevěřte všemu, co čtete na internetu, děcka,“ uvedla Reinhart, kterou si fanoušci pamatují také díky roli ve Zlatokopkách, pro magazín W. Sprouse, který se proslavil už jako malý chlapec v seriálu Přátelé, byl tehdy spojován s modelkou Kaiou Gerber.

Uvidíme, jestli se i tentokrát jedná o „drby“, nebo je na rozchodu něco pravdy. Ani jeden ze slavné dvojice se zatím k věci nevyjádřil. Na tom ale není nic neobvyklého, neboť si své soukromí poctivě hlídají.

První zprávy o tom, že tvoří pár, se objevily už v červenci 2017, vztah však potvrdili až téměř o rok později na akci Met Gala. A byl to prý Sprouse, kdo chtěl informace z jejich soukromí držet pod pokličkou.

„Nejdřív jsem to tak nechtěla,“ uvedla v rozhovoru pro W Reinhart. „Ale teď, když jsme spolu takovou dobu, ocením trochu soukromí. Nikdo neví přesně, jak dlouho jsme spolu, dokud to sami neřekneme. Nikdo neví, jak jsme se do sebe zamilovali, kromě nás a našich přátel. Je to výjimečné,“ nechala se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám