Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny herec Brian Austin Green (46) potvrdil rozchod s manželkou Megan Fox (37). Ačkoliv zdůraznil, že důvodem rozchodu v žádném případě nebyla nevěra nebo jiná křivda, spekuluje se o tom, že se Megan už posunula a randí s rapperem Machine Gun Kellym (30). Dokonce spolu natočili pěkně žhavý videoklip k jeho songu Bloody Valentine, takže se spekulacím opravdu nelze divit.

S rapperem, jehož skutečné jméno zní Richard Colson Baker, se Megan spřátelila loni na podzim, když společně natáčeli film Midnight in the Switchgrass. Od té doby jsou prý přáteli, jak potvrdil i Green ve svém podcastu. A v poslední době byli hojně vídáni spolu.

Právě díky natáčení mimo domov si prý Megan uvědomila, že je jí bez manžela lépe. Zdroje Us Weekly tvrdí, že s Bakerem momentálně herečka nezávazně randí a čeká, jak se věci vyvinou. Green rovněž uvedl, že co se toho týče, má plnou důvěru v úsudek své manželky.

Brian a Megan se vzali v roce 2010 po pěti letech vztahu, který se ale neobešel bez problémů. Zasnoubeni byli tři roky, rok před svatbou ale zásnuby zrušili a rozešli se. O rok později si řekli ANO a v následujících letech přivítali na svět syny Noaha (7) a Bodhiho (6). Rok po narození druhého syna ale herečka podala žádost o rozvod. O další rok později se narodil jejich třetí syn Journey (3) a pár zůstal spolu.

Reklama

Další články

Načítám