Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Festival v Cannes už klepe na dveře, a tak si pojďme připomenout pár trapných momentů z let minulých. Konkrétně tedy ty, které se týkaly kalhotek přítomných dam.

Na to, že není herečka, se toho na červeném koberci Bella Hadid (27) v loňském roce opravdu nebála. Červená róba modelce sice slušela, ale odvážný rozparek nás zavedl až k jejímu rozkroku. Ještě, že se před akcí oholila.

Herečka Rosario Dawson (38) si předloni zvolila podobně nešťastný střih šatů. Rozparky jsou prostě v módě, ale zaplatíte za ně svou daň. A tou jsou většinou odhalené rozkroky. Ten vykoukl i Rosario, ale naštěstí si toho hned všimla.

Když francouzská herečka Sophie Marceau (51) v roce 2015 na červeném koberci odhalila obří bombarďáky, většina lidí se podivila. Tak hlavně, že ladily s róbou.

O tom, že v Cannes silně fouká vítr, ví své i Kylie Minogue (55). Ta na svou show z roku 2014 asi nikdy nezapomene. Všichni přítomní totiž měli jedinečnou možnost nahlédnout zpěvačce pod sukni. Gratulujeme těm, co byli v první řadě.

A pokud by vám i tohle bylo málo, neváhejte se pokochat výhledem, ze kterého až zrak přechází. Francouzská herečka Zoe Felix (42) se v roce 2013 nechala kolegou nosit na rukou a moc se jí to nevyplatilo. Francouzsky se toho tedy opravdu nebojí.

U sukní a vysokých rozparků zkrátka člověk neví dne ani hodiny. Každopádně na červené koberci by dámy měly být extra obezřetné. Nevíme jak vy, ale my už se letošního ročníku doslova nemůžeme dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám