Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky velkému zájmu českých i zahraničních klientů byla nucena úspěšná modelka a podnikatelka Kateřina Wohlmann Votavová (37) rozšířit portfolio o nové fotografie. Kateřina je i po třicítce vyhledávanou modelkou, a to nejen pro přehlídky, ale i pro reklamní kampaně. Zkušenosti z internetových blogů jí otevřely možnosti v hraných reklamách.

„Pro role maminek jsem zatím mladá, ale snad i to brzy přijde,“ dodává Kateřina. S manželem oslavili první výročí svatby a miminko zatím podle plochého bříška modelky nečekají.

Fotografie do rozšířeného booku nafotila s českou fotografkou Alenou Syslovou. I když snímky působí exoticky, celé focení proběhlo na jedné lokaci v Praze.

„V Česku je spousta krásných míst, které mohou na fotkách působit exoticky, jde jen o to, jak je využijete,” komentuje výběr lokace fotografka Alena Syslová, jejímž cílem bylo mít co nejširší čistý prostor pro vytvoření iluze pouště.

Na letňanském výstavišti dívky nafotily romantické snímky ve žlutém veteránu i sexy snímky v průhledných šatech. Kateřina si focení užívala, což dokazují momentky ze zákulisí focení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám