Hlavní obsah
Článek

Už podruhé jsme se byli podívat na natáčení nové talk show Na kus čaje imitátora Petra Jablonského a herce ze Slunečné Milana Enčeva. Zvlášť pikantní byly rozhovory s hudebníkem, malířem a bývalým divadelním principálem Františkem Ringo Čechem (80) a herečkou Annou Kulovanou.

"Vesměs zveme kamarády, lidi, které máme rádi. Jdou si s námi popovídat a nic za to chudáci nedostanou, maximálně něco k jídlu a k pití," řekl Super.cz Jablonský. "Zveme ty, se kterými už jsme pracovali, máme s nimi něco za sebou a je fajn se s nimi potkat," míní Enčev.

"Teď jsme tady měli Františka Ringo Čecha, tak jsme se všichni nasmáli. Probrali jsme mimo jiné jeho vztah k ženám, rozebírali jsme i tu jeho slavnou ústní zkoušku," prozradil nám Enčev, že se dostali i k systému, kterým Ringo za starých časů prý podmiňoval vstup do jeho hereckého ansámblu.

Hodně lechtivé bylo i povídání s herečkou Annou Kulovanou. "Erotiky bylo dost. Bavili jsme se i o tom, že největší problém je pro ni naučit se text, ale svlékání jí nevadí. Kdybychom jí řekli, tak by se nám tady klidně i svlékla," smáli se pánové, jejichž show, kam přijali pozvání také Pavel Trávníček (73) anebo Kaira Hrachovcová (49), můžete na jejich sociálních sítích sledovat už dnes v podvečer.

Reklama

Další články

Načítám