Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle musela být pořádná dámská jízda! Na havajský ostrovní ráj Maui se vydala nejen Kate Hudson (45) s neméně slavnou maminkou Goldie Hawn (70), ale kromě party dalších kamarádek i komička Amy Schumer (34). V neděli vyrazily na širé moře na jachtě, kde si vzájemně pózovaly a nezapomněly se zvěčnit ani u rozverného skákání do oceánu.

Goldie s Kate ovšem nejsou z těch celebrit, které celou dovolenou stráví na jachtě, jen aby nebyly na očích veřejnosti a někdo se s nimi nechtěl třeba fotit... V pátek se například celý den opalovaly na lehátkách na pláži s dalšími hotelovými hosty a problém jim nečinil ani fotograf.

Však také ani jedna není žádná stydlivka. Představitelka legendární vojínky Benjaminové je proslulá svou ‚nesnášenlivostí‘ k podprsenkám a hvězda komedie Jak ztratit kluka v 10 dnech se pro změnu na sociálních sítích ukazuje například s holým zadečkem ve vaně.

Reklama

Další články

Načítám