Hlavní obsah
Článek

Ve vrcholném světě modelingu platí obecné pravidlo, že začínající modelky či modely, které si vyberou na přehlídku módního domu Prada, čeká vždy slibná budoucnost. Z tohoto odrazového můstku se odpíchla další Češka. Je jí teprve šestnáctiletá Elen Šrámková.

Pro mladou modelku z Ostravy je to neuvěřitelný úspěch. Den před módní show slavného milánského domu stihla Elen ještě předvádět pro další uznávanou značku - Jil Sander.

Účast na přehlídce Prada Elen dostala mezi nejžádanější Češky milánského týdne módy. „Od malička jsem chtěla být modelkou. Můj velký vzor byla Karolína Kurková a hrozně jsem ji obdivovala. Žít život modelky s možností cestovat byl a je můj velký sen a jít přehlídku pro značku jako je Prada, je pro mě stále neuvěřitelné. Sen se stal realitou,” těší se z vlastního úspěchu Elen.

Kráska z agentury MY model agency, která zastupuje například Karolínu Kurkovou (40), Hanu Soukupovou (38), Ester (31) a Tomáše Berdychovy, začala s modelingem teprve v září loňského roku, kdy se umístila na třetím místě v soutěži MY Model Contest a od té doby tráví většinu času mezi školou a Paříží. Právě ve městě světel ji příští týden čeká ještě další důležitá přehlídka.

Reklama

Další články

Načítám