Hlavní obsah
Článek

Momenty plné kontrastů v předchozích dnech prožila Karolína Krézlová (36).

Modelka, zpěvačka a módní návrhářka se vrátila z lyžovačky v Rakousku, kde si užívala chvíli společného času s budoucím manželem Vladimírem Polívkou, a rovnou se vrhla na focení plavek. V reálu to vypadalo tak, že během jednoho dne odhodila teplé snowboardové oblečení, které vyměnila za odvážné svršky. To ji ale vůbec nevyvedlo z míry.

„Focení bylo skvělé, jen se mnou měli vizážistka Iveta Duong i fotograf Lukáš Dohnal více práce, protože jsem si před tím užívala sluníčka a vrátila se se spáleným obličejem," komentovala Karolína focení v plavkách. Finální snímky se použijí jako hlavní vizuál pro akci Life is Fashion, které propůjčila svou tvář, a jak je z fotek patrné, tak i tělo.

„Na tuto akci se moc těším, nejenže budu moci návštěvníkům osobně představit svoji kolekci No Cage, poslechnout si jejich reakce, ale také se mi líbí celý koncept, což byl důvod, proč jsem holky podpořila a stala se tváří akce. Navíc v té době tam oslavím také narozeniny, takže spojím příjemné s užitečným,” tetelila se Karolína Krézlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám