Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě aktuální vítězka Miss Czech Republic Justýna Zedníková (21) letos nepoletí na Miss World, jak se původně plánovalo. Ředitelka soutěže Taťána Makarenko udělala změnu a Justýnu posílá na Miss Supranational.

„Je pravda, že nastala změna. Jsem za ni moc ráda. Zhodnotili jsme, že na Miss World by po úspěchu Kristýnky Pyszkové nebyly šance velké, navíc jsem i stejný typ jako Kristýna i předchozí vítězka, která je z Polska,“ řekla Super.cz Justýna.

Do Polska v červnu na Miss Supranational se moc těší. „Jsem moc ráda. Já tam teď hodně času trávím kvůli práci. Hodně tam fotím. Je to takový můj druhý domov. Líbí se mi, že ta kultura není odlišná, je to kousek,“ usmívá se.

Přípravy budou probíhat nejen v Čechách. „Poletím se připravovat do Thajska. Učit se catwalk, budu fotit. Přípravy beru vážně,“ vysvětluje s tím, že žádné úpravy zevnějšku v Thajsku neplánuje.

„Žádné změny neplánuji. Poletím přírodní, jak mě všichni znáte,“ dodala Justýna, která je momentálně nezadaná.

Další články

Načítám