Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bojovník MMA Karlos Vémola (38) se společně se svou partnerkou Lelou Ceterovou (34) rozhodl podpořit Ukrajinu, na kterou vtrhla okupační vojska ruského prezidenta Vladimira Putina.

Ani tento vzkaz ale nezůstal bez rozporuplných reakcí, protože ho Karlos umístil pod vysmátou rodinnou fotku a snímek z bazénu, což se k jeho vzkazu moc nehodilo. „Je šílený, že nedaleko našich hranic lítají lidem nad hlavami rakety a umírají nevinní. Doufal jsem, že já ani moje děti nic takového nikdy nezažijeme. Posílám všem na Ukrajinu hodně sil a doufám, že tahle hrůza brzy skončí,“ vzkázal drsný zápasník.

Jeho vysmátá fotka ale nezůstala bez odezvy a lidé řešili, že vůbec nebyla vhodná. „Co vám bohužel chybí, je takt, ale myslím, že to většinu z lidí nepřekvapí. Někdy je lepší mlčet,“ zněl jeden z mnoha komentářů.

„Mám tě rád, draku, ale vysmáté fotky se k tomu nehodí,“ přidal se další. „Možná by to k takovému vyjádření chtělo důstojnější fotku,“ napsal jiný fanoušek.

Vémola si ale za svou „podporující kompozicí“ stojí. „Jde o povzbuzení a vyslání signálu lidem. Pokud si myslíte, že by bylo lepší udělat fotku, kde jsme všichni smutní, tak se nedočkáte,“ vysvětloval.

Našli se i tací, kteří se Karlose zastali. „Ach jo, tak Karlos tady chce vyjádřit solidaritu s Ukrajinou, a stejně se najdou lidi, co řeší vzhled a fotku. Napadlo vás, že děti z Anglie nevídá tak často a neměl jinou, aktuální fotku, ale chtěl ukázat všechny své děti?“ obhajoval Vémolu jeden z fanoušků. Samotný Vémola si ale zkrátka rád dělá věci po svém a na negativní komentáře zvysoka kašle.

Je vysmátá fotka vhodná u příspěvku na podporu Ukrajiny?
Ano
3,7 %
Ne
96,3 %
Celkem hlasovalo 30772 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám