Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pondělí se v pražském kině Atlas konala tisková konference k snímku Rodinný film, na niž ze zástupců ‚těch dospělých‘ v ději filmu dorazila pouze Vanda Hybnerová (55). Její filmový manžel Karel Roden (61) ani další představitel tzv. starší generace Martin Pechlát nikoli.

Ve filmu se Hybnerová s Rodenem vydají na dovolenou na plavbu na lodi, která nedopadne úplně podle představ. „To pravé dobrodružství přitom paradoxně nezažívají rodiče při plavbě po moři, ale jejich děti mezi čtyřmi stěnami pražského bytu,“ říká o svém filmu mladý slovinský režisér Olmo Omerzu.

Scény plavby se točily v Thajsku, díky čemuž se Hybnerová poprvé podívala do Asie. „Cestovali jsme sami s Karlem. Já jsem prvně v životě vystrčila nos mimo Evropu, pro mě to byl zážitek i jako pro turistu. Karel měl takový pletený žlutý tlustý svetr, a když jsme vystoupili v těch padesáti stupních na sluníčku, Karel si ho vůbec nesundal. Byl v něm v podstatě pořád,“ prozradila na Rodena herečka.

Ten na tiskovce sice chyběl, zato dorazili herci zastupující ve filmu mladou generaci - Jenovéfa Boková, Eliška Křenková a Daniel Kadlec, pro kterého šlo o první roli ve filmu - a hned jednu z hlavních.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám