Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nyní sice manželé Karel Heřmánek jr. a Nikol Kouklová motorku nevlastní, o jejím pořízení ale uvažují. Myšlenka jezdit na vlastní mašině se jim vrátila během návštěvy akce Prague Harley Days pořádané v pražských Holešovicích.

„Já mám motorky moc rád, i když z nich má také obrovský respekt. V Čechách bohužel motorku nemám, ale s Nikol jsme si asi před pěti lety udělali takový výlet do Vietnamu, který jsme celý projeli na motorce. Pro mě to tehdy byla taková strašná výzva, protože jsem na motorce nikdy předtím neseděl, až tam. Pamatuju si, jak jsem v Hanoji jezdil s místním a on mě učil řadit a druhý den už jsme jeli do Dračí zátoky. A to bylo super, úžasný výlet,” vzpomínal na dovolenou plnou adrenalinových momentů mladý herec.

„S manželem na motorce jsem se nebála, ačkoliv nám to asi dvakrát uklouzlo. Ale to nebylo úplně vinou Karla, protože nám jednou do cesty skočila kráva a podruhé zase hrozně moc pršelo. Tam ty silnice moc nefungují, spíše jsou tam takové písčité cesty a dost to tam všude klouže. Ale opravdu to byl zážitek na celý život,” přitakávala blogerka.

V minulosti si chtěl Karel udělat na motorku řidičák, ale pak z toho nějak sešlo. „Pořád si s tou myšlenkou hraju, tak snad to někdy klapne. Letos si dělám papíry na letadlo,” překvapil nás informací syn herecké legendy Karla Heřmánka seniora (76).

Během našeho setkání jsme se od mladých manželů dozvěděli, že první polovinu letních prázdnin si budou užívat volna. „Do 5. srpna nás čeká volno. Plánujeme navštívit příbuzné, dále výlet do Skotska a také dovolenou v Chorvatsku, kde si chceme půjčit loď a strávit čas na ní,” těší se Nikol a jedním dechem dodává: „Potom se vrhneme zase do práce. Budeme společně zkoušet novou hru ve svém domovském Divadle Bez zábradlí komedii s názvem Hra, která se zvrtla. Dohromady se nám pracuje velmi dobře, nikdy nemáme ponorku. Je to dané asi také tím, že Karel dost často vypíná a po práci už většinou vůbec neřešíme, co se dělo v divadle. Snažíme se to oddělovat, jinak by to asi ani nešlo.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám