Hlavní obsah
Článek

Na focení nové kolekce společenských šatů nazvané Osudová si návrhářka Petra Pilařová vybrala zpěvačku Kamilu Nývltovou (34). Mělo to hned dva důvody. Za prvé zkušenosti se zpěvačkou, neboť návrhářka již s Kamilou úspěšně fotila, a dalším dobrým důvodem bylo i to, že navázala spolupráci se svatebním salonem, který je Kamiliným jmenovcem, a tudíž vzniklo vtipné propojení dvou stejných křestních jmen.

"Fotit s Kamilou je radost, neboť má nespočetně mnoho tváří a proměn, je sexy a neskutečně fotogenická. Prostě taková osudová osobnost," říká Petra o Kamile. Celá kolekce šatů, která vznikla, je velmi jednoduchá, čistá, splývavá s řadou detailů. Focení se ujala fotografka Klára Fremutová, která měla na focení s Kamilou také již dlouho spadeno.

O tom, že je Kamila zamilovaná do velkých šatů, není pochyb. Ve svých muzikálových rolích jich oblékla již značnou řadu. Jako královna Kleopatra nosí zlatou róbu a jako markýza Angelika bude opět nosit romantické velké šaty, a to hned v několika provedeních. A že jí tento typ módy opravdu sluší, potvrzuje fakt, že si Kamilu často vybírají fotografové pro focení romantických fotek a také různé salony pro propagaci svých společenských šatů.

„Až se budu vdávat, chtěla bych mít krásné bílé velké šaty, ale zatím mě nikdo nechce! No, i když, oni by možná chtěli, třeba Marian Vojtko (51), Dan Hůlka (55) a další, ale raději je jmenovat nebudu, protože ti jsou zrovna ženatí a to by asi doma blbě vysvětlovali. Moji kolegové mi neustále dělají nabídky k sňatku,“ vtipkuje Kamila. „Říkám jim, že to jsou mlsní kocouři, ale mám je moc ráda, jsou to skvělí chlapi, je s nimi sranda a jsou to velcí profíci, bez kterých si nějak neumím svůj muzikálový život představit. Uvidíme, třeba mi některý z nich přece jen do svatebních šatů pomůže,“ smála se Kamila.

Nývltová má perný pracovní podzim. Společně s kolegou Josefem Vágnerem natočila a vydala nový duet Je to nebezpečné, který si odbyl úspěšnou premiéru na vlnách Českého rozhlasu. Vystoupila jako pěvecký host v projektu Královéhradecké filharmonie Game over - hudba z počítačových her, kde zazpívala i v portugalštině či perštině, kterou s ní procvičoval Ali Amiri, běhá z divadla do divadla a začala připravovat materiály na nové CD. V neposlední řadě vyhlásí jako patronka pěvecké soutěže Česko zpívá jubilejní 10. ročník.

Reklama

Další články

Načítám