Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Románek Justina Biebera (30) a o čtyři roky mladší Sofie Richie je podle zahraničních serverů minulostí. Dvojice byla naposledy společně vyfotografována 29. srpna. Bieber se momentálně nachází sám v Německu a dcera Lionela Richieho je pro změnu sólo v Malibu. S informací o rozchodu přišel jako první server TMZ s odkazem na důvěrný zdroj.

Vztah s hodně krátkým trváním odstartovala mladá dvojice začátkem srpna výletem do kalifornské Laguna Beach, v polovině měsíce navštívila Tokio a v závěru pak odcestovala ještě do Mexika, kde oba vypadali velmi zamilovaně. Od té doby ale ticho po pěšině.

Začátek jejich jepičí lásky byl přitom celkem dramatický. Bieber se kvůli fotkám se Sofií dostal do sporu s fanoušky i svou bývalkou Selenou Gomez, což dokonce vedlo ke zrušení jeho účtu na Instagramu. Profil s téměř 78 milióny odběrateli, jenž byl šestým nejsledovanějším vůbec, přitom dodnes neobnovil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám