Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hollywood není jen místem, kde se plní sny a z neznámých dívek se stávají filmové hvězdy, ale má také svou odvrácenou stranu. Zoufalka Maitland Ward (47) by o tom mohla vyprávět.

Odkvétající herečka se v minulosti objevila v několika naivních seriálech pro dospívající mládež, ale s přibývajícím věkem o ni přestali producenti jevit zájem. Maitland už osm let nezavadila o roli a udělá cokoliv, aby nezmizela v propadlišti dějin. Lascivními fotkami svou uvadající kariéru ovšem určitě nenakopne.

Rusovláska, která se nedokáže smířit s tím, že z ní už nikdy slavná herečka nebude, teď zkouší štěstí v amatérském modelingu. K Gisele Bündchen (43) má však stejně daleko jako k Julii Roberts (56). Její nejnovější kolekce s názvem Terror Chic je ukázkovým příkladem toho, jak by se ženy lačnící po slávě rozhodně neměly prezentovat.

Umaštěná Maitland se v garáži svlékla do průsvitných kalhotek a pořídila snímky, s nimiž by mohla obstát jedině v internetové seznamce pro zájemce o jednorázové erotické setkání. Její ambice jsou ale nejspíš podstatně vyšší.

Reklama

Další články

Načítám