Hlavní obsah
Článek

Komedii Pretty Woman Julia Roberts (56) natočila před dlouhými 25 lety, ale před kamerou vypadá stále stejně skvěle jako v časech, kdy jí bylo o čtvrtstoletí méně. V televizní show opět dokázala, že patří k nejatraktivnějším čtyřicátnicím světového šoubyznysu.

Slavná herečka v talk show Jimmyho Fallona předvedla své dlouhé nohy, které jí musí závidět i nejlépe placené modelky. Julia dorazila v provokativně krátkých černých šortkách a botách na vysokém podpatku, které její obdivuhodné křivky ještě zdůraznily. Když se ve studiu posadila na pohovku, moderátor měl co dělat, aby jeho pohled nesklouznul na hereččina stehýnka.

Julia Roberts má dokonalou postavu i po třech porodech. Její potomci jsou už ve školním věku, ale hollywoodská hvězda působí stejným dojmem jako za svobodna. Rodině však musela přizpůsobit svou kariéru a jako trojnásobná matka si vybírá jen jeden projekt ročně. Po loňském dramatu Blízko od sebe, v němž ztvárnila dceru Meryl Streep (74), se rozhodla pro televizní film Stejná srdce, díky němuž je letos nominovaná na cenu Emmy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám