Hlavní obsah
Článek

Tak takový spád událostí čekal asi málokdo. Skutečnost, že sportovní redaktor České televize Robert Záruba (56) a jeho kolegyně ze zpravodajství Nora Fridrichová (34) tvoří nový pár, vyšla najevo teprve před několika týdny. Nyní se ale ukázalo, že navíc spolu už čekají dítě.

„Rozhodně to nebyla náhoda. Ačkoliv se to veřejně ví teprve chvíli, tak jsme spolu s Norou už delší dobu. Miminko jsme tak plánovali,“ řekl Blesku Záruba. Své těhotenství následně potvrdila i Fridrichová. „Ještě jsme to nestačili ani říct rodině. V jakém jsem měsíci, si proto nechám pro sebe,“ dodala ještě populární moderátorka pořadu 168 hodin.

Zatímco Záruba má už s předchozího vztahu syna Viktora, pro Fridrichovou bude očekávaný potomek premiérou na poli rodičovství. „Zatím všechno jde tak jak má. Nemám žádné komplikace,“ uzavírá spokojená Fridrichová.

Zárubové i Fridrichové v minulosti nevyšla manželství se svými kolegy. Robert se rozvedl s moderátorkou Světlanou Zárubovou - Witowskou, zatímco Noře neklapl svazek s aktuálním šéfem programu České televize Milanem Fridrichem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám