Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvůrci české mutace pořadu Tvoje tvář má známý hlas toužili mít Jitku Schneiderovou (51) mezi soutěžícími již od první řady, herečka ale vždy odmítla. Až když přišel dotaz popáté, tak nabídku konečně vzala. „Dostala jsem nabídku hned pětkrát a čtyřikrát jsem odolala. Popáté se mi udělalo v mysli jasno a řekla jsem si: ’Proč ne!’”.

Herečka je před touto velkou zkušeností zdravě nervózní. „Mám tedy stažený zadek, ale už jsem se začala i těšit,” říká Jitka, která se těší, že se díky ostře sledovanému pořadu promění v jedince s naprosto odlišným vzhledem či charakterem. „Jako herečka střídám role, masky, charaktery, měním se ve zvláštní lidi a tady ta možnost je,” říká.

Schneiderová je jednou z nejobsazovanějších hereček současnosti, a tak je s podivem, že kývla na účast v projektu náročném na čas i energii. Herečka očekává, že se zopakuje podobná situace, kterou zažila během své účasti ve StarDance.

„Náš život vypadá tak, že máme buď všechno, nebo nic. Já teď mám všechno - s Romanem Zachem máme 20. září ve Studiu Dva premiéru hry Moje tango, do toho mě čeká natáčení nového seriálu Profesor T,” popisuje své projekty herečka, která v následujících měsících může zapomenout na odpočinek.

„Už mám nějakou zkušenost. Nemyslím si, že mi bude pořád hej, ale to je toho prostě součástí,” říká Jitka Schneiderová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám