Hlavní obsah
Článek

Když se před lety poprvé objevil na tanečním parketu po boku Tatiany Vilhelmové, dámy si jej zamilovaly! S léty se Petr Čadek usadil a z někdejšího seladona je dnes spokojený ženatý taťka, který se se svou ženou Jitkou Čvančarovou (46) poctivě dělí o rodinné povinnosti.

Společnou romantiku bez dcery si výjimečně užili v sobotu při sjíždění řeky Otavy. V rámci roadshow Mapy.cz se společně zúčastnili akce Jedeme řeky. A Čadek při vodních radovánkách ukázal své tělo jen v šortkách.

„Letošní léto máme dost pracovní. Ale jezdíme vždy společně, jen se střídáme, kdo pracuje a kdo je s dcerkou. Elenka je nadšená z pestrosti takového programu. Je nadšená, že se pořád něco děje, že se seznamuje s novými lidmi, je totiž hodně společenská. Jsme vlastně pořád sbalení a pořád na cestě a užíváme si to,“ svěřil Čadek Super.cz.

Ty divačky, které si Petra před lety na obrazovce ještě s nabarvenými havraními vlasy zamilovaly, mohou jásat. Po boku Kateřiny Cajthamlové se totiž letos znovu objeví na parketě a o zábavu v případě tohoto páru určitě nebude nouze.

Dámy, líbí se vám Petr Čadek?
Ano, je hezký a sympatický
59,3 %
Proč? je to tuctový chlapík
30,6 %
Ne, působí namachrovaně
10,1 %
Celkem hlasovalo 17002 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám